Timişoara: Secta „Tăria sângelui”: criza mondială a fost provocată pentru cipul 666

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Secta „Tăria sângelui”: criza mondială a fost provocată pentru cipul 666
Timişoara: Secta „Tăria sângelui”: criza mondială a fost provocată pentru cipul 666

Printre ideologiile organizaţiei se numără şi suspiciunile asupra presiunilor pe care le aduc marile organizaţii ale lumii asupra omenirii, pe care „Tăria sângelui” doreşte să o salveze

Citeşte şi:

Timişoara: Secta „Tăria sângelui” l-a înlocuit pe Dumnezeu


„Tăria sângelui îşi propune eliberarea de sub jugul robiei sioniste, robiei religioase şi economice a FMI, iar pentru a deveni membru al Tăriei sângelui nu trebuie să plăteşti nimic”, a spus Octavian Lungu, cel care a fondat acum un an organizaţia. Astfel, pe lângă faptul că nu cred în Dumnezeu, ci într-o energie pozitivă creatoare, membrii sunt convinşi că recesiunea actuală este una provocată.

„Desigur, criza a fost implementată intenţionat de marile companii pentru a obliga toţi oamenii să accepte cipul 666, ceea ce nu este bine”, a mai spus Octavian Lungu.

Întreaga luptă pentru apărarea omenirii se face prin meditaţie, la întâlnirile membrilor. Acestea se organizează în Brăila, Iaşi, Sibiu sau Timişoara. „Noi atragem energiile pozitive printr-un exerciţiu de meditaţie, e ca şi cum s-ar face o rugăciune cu vocea minţii”, a descris Octavian atmosfera de la întâlnirile membrilor.

Recrutările se fac mai mult online, majoritatea site-urilor dedicate publicităţii gratuite fiind invadate de afişul care descrie ideologia organizaţiei. „Poate să intre în organizaţie oricine, nu contează ce statut social are”, a punctat Octavian. De asemena, liderul poate fi contactat atât pe messenger, cât şi pe mail sau telefonic.

Află mâine dimineaţă ce părere are Mitropolia Banatului despre această comunitate pe timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite