Secretul succesului lui Gigel Bucur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigel Bucur, artizanul victoriei timişorene cu Dinamo, se remarcă prin... absenţa din paginile ziarelor de scandal. Micuţul atacant şi-a asigurat pentru totdeauna un loc în inimile fanilor după ce a adus primul succes al bănăţenilor în campionat, cu Dinamo, după 12 ani şi opt luni.

În ultimele două sezoane, Gigel Bucur a fost golgeterul echipei bănăţene, iar în acest sezon a pus capăt unei „secete” de două luni cu o „dublă” împotriva rivalului de moarte al Timişoarei. „Am întâlnit o echipă bine organizată, dar am câştigat după 12 ani şi a fost o presiune foarte mare pentru noi. Ne-am dorit să câştigăm acest meci şi e o mândrie că am schimbat istoria”, a spus jucătorul după succesul cu Dinamo.


Foarte timid în faţa camerelor de luat vederi, Gigel Bucur nu poate evita atenţia mass-media, fiind unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. „Ăsta e felul meu de a fi, mai retras. Nu caut să apar în ziare sau la televizor, prefer să stau în banca mea, iar dacă e să mă remarc prin ceva prefer să o fac prin goluri marcate pe terenul de fotbal”, a explicat Gigel Bucur. Atacantul este logodit cu Mihaela şi are un fiu, Alexandru, născut la începutul acestui an, iar fotbalistul încearcă pe cât posibil să îi ţină pe cei dragi cât mai departe de lumina reflectoarelor.


Unul dintre cei mai eficienţi atacanţi din Liga 1 în ultimii ani, golgeterul din sezonul trecut nu are explicaţii flamboiante pentru succesul său. „Nu încerc decât să-mi fac datoria cât pot de bine, cu determinare. Câteodată îmi iese, altă dată nu. Din fericire, în ultimii ani mai mult mi-a ieşit, însă asta se datorează şi colegilor mei”, a spus jucătorul.


Acesta a declarat la începutul sezonului că şi-ar dori să prindă un contract în străinătate, însă doar după ce câştigă un trofeu cu Timişoara. Atacantul este de părere că acesta este sezonul în care acest lucru se va întâmpla, iar ţinând cont că bănăţenii au fost eliminaţi din Cupa României, înseamnă că Gigel Bucur vede Timişoara campioană. „Ne dorim foarte mult acest lucru, ca şi anul trecut. Atunci am fost foarte aproape, am ratat de puţin titlul de campioană, am pierdut finala Cupei României, însă anul acesta nu vrem să mai pierdem pe final, pentru că am acumulat experienţă, eşecurile din trecut ne-au învăţat multe”, este de părere jucătorul bănăţenilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite