ŞMECHERIE Secretarul primăriei s-a acreditat ca ziarist al "Monitorului Primăriei" la meciurile Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi autorităţile locale au locuri rezervate la lojele stadionului „Dan Păltinişanu”, secretarul Consiliului Local Timişoara, Ioan Cojocari, şi-a făcut acreditare de fotograf pentru a urmări meciurile de la firul ierbii. Cojocari, care este cel mai important funcţionar public din Timişoara,  nu scrie momentan niciun articol în ziarul primăriei.

Funcţionarul public foloseşte una dintre acreditările acordate ziarului primăriei, „Monitorul”, titrază site-ul pressalert.ro.

„Am acordat acreditări acestei publicaţii, răspundem pozitiv cererilor oricărei instituţii de presă. E adevărat că oficialităţile locale au rezervate locuri la lojele stadionului, însă dacă acea persoană preferă să vadă meciul de lângă teren, e dreptul său, atâta vreme cât are o acreditare valabilă”, a spus Levente Balint, ofiţerul de presă al echipei timişorene.

Trimis pentru documentare la "faţa locului"

El face parte din monitorizarea ziarului. L-a trimis redacţia pentru documentare la faţa locului. Monitorul Primăriei este ziarul Consiliului Local şi domnul secretar a fost în calitate de reprezentant al Consiliului Local. Depinde de politica redacţională dacă va şi publica un articol”, a spus Lăcrămioara Condea, reprezentant al Direcţiei de Comunicare a Primăriei Timişoara, care se ocupă de "Monitorul Primăriei".

Cel mai important funcţionar public

Ioan Cojocari este al doilea om ca importanţă din Primăria Timişoara, după primarul ales şi cel mai important funcţionar public. Acesta mai are funcţia de jurisit-şef al instituţiei, unde este angajat din 1992.

„Monitorul Primăriei Timişoara” este un ziar gratuit publicat lunar de autorităţile locale din oraşul de pe Bega, tirajul fiind unul important, de 125.000 de exemplare, pe care timişorenii le găsesc în cutia poştală.

image

Cojocari are o relaţie tumultuoasă cu suporterii echipei-fanion a Banatului, fanii considerându-l pe secretarul Primăriei principalul vinovat în "cazul Zambon", când un cetăţean italian şi-a însuşit palmaresul şi culorile Politehnicii şi a mutat clubul la Bucureşti.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite