Secretarul Cojocari e din nou socru mic. Ofițerul de stare civilă, dus la vila Paulei Cojocari. Cine este ginerică?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Notarul Paula Cojocari, singurul copil al secretarului Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, s-a căsătorit pentru a doua oară, după ce divorţase de fostul fotbalist al lui Poli, Victor Aldana. Actualul ginerică nu este o figură publică foarte cunoscută.

Paula Cojocari a postat recent, pe Facebook, poze de la ceremonia în care a spus pentru a doua oară „DA”. Fiica secretarului s-a căsătorit cu un tânăr despre care se spune că este fiul unui om de afaceri austriac de origine sârbă. Pe Facebook, Paula Cojocari îi spune soţului său „Ily”. Tânărul nu este o figură care să fi ieşit până acum în evidenţă în vreun fel, fiind puţin cunoscut chiar şi unor apropiaţi ai Paulei Cojocari.



FOTO: facebook.com Secretarul Ioan Cojocari alături de soţie, fiică şi ginere

image

Potrivit imaginilor postate pe Facebook, cununia civilă este organizată chiar la vila Paulei Cojocari, unde ofiţerul de la starea civilă s-a deplasat pentru oficierea căsătoriei. Secretarul Ioan Cojocari susţine că oricine poate să îl cheme acasă pe ofiţerul de stare civilă. „Legea nu prevede condiţiile în care se poate merge la domiciliu. Se face o cerere, se aprobă de domnul primar şi se poate merge”, a declarat Ioan Cojocari. Imaginile postate pe siteul de socializare mai arată că la fericitul eveniment al familiei Cojocari au participat puţini invitaţi, membri ai familiei şi prieteni apropiaţi. 



FOTO: facebook.com Ofiţerul de stare civilă a fost dus la domiciliu

Notarul Paula Cojocari este la a doua căsătorie după divorţul de fotbalistul Victor Aldana, cu care notarul are şi o fetiţă. Apropiaţi ai Paulei Cojocari spun că "porumbeii" locuiesc în vila de lux a Paulei Cojocari. "Şi eu am condiţii bune acasă, dar ce am văzut la Paula m-a lăsat mască", a spus o sursă apropiată Paulei Cojocari. 


image
image

FOTO: facebook.com Paula Cojocari deţine una din cele mai luxoase vile din oraş

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite