Înjunghiată de mai multe ori de concubin în urma unei crize de gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În spatele uşii au avut loc actele de violenţă
În spatele uşii au avut loc actele de violenţă

Femeia a fost găsită în locuinţă, într-o baie se sânge, fiind înjunghiată de mai multe ori în zona gâtului şi a toracelui. Principalul suspect al poliţiştilor este chiar iubitul femeii, acesta nefiind de găsit. Una dintre ipoteze este că acesta a fugit în Reşiţa, oraşul său natal.

Ana Babliov, o timişoreancă de 30 de ani şi ceva de ani, a fost la un pas de moarte după ce un necunoscut a înfipt de mai multe ori cuţitul în ea. Gâtul şi toracele femeii au fost sfârtecate, agresorul dispărând. Femeia a fost lăsată într-o baltă de sânge până la primele ore ale dimineţii, când o vecină a găsit uşa apartamentului larg deschisă. I s-a făcut rău când şi-a văzut vecina de palier întinsă pe jos, într-o baltă de sânge. Şi-a revenit rapid şi a sunat la 112, o ambulanţă sosind pe strada Felix pentru a salva viaţa femeii.

Nu se ştie exact cine a comis fapta şi din ce cauză, dar poliţiştii îl bănuiesc pe concubinul femeii de faptă. Vecinii victimei nu ştiau de divergenţele din sânul familiei. Pe de altă parte, cei apropiaţi femeii ştiu că între cei doi existau de mai multă vreme certuri, ba chiar că femeia a intentat un proces împotriva iubitului ei, după ce era bătută periodic. De vină ar fi gelozia iubitului. "Am auzit gălăgie la şapte dimineaţa, dar credeam că vecina se joacă cu fetiţa ei, în vârstă de patru ani. Ştiu că era văduvă şi că lucra ca medic veterinar", a spus Hoargă Ana, vecină. Un alt vecin, Ladislau Penzeş a spus că femeia era terorizată de bărbat. "Este un psihopat. Nu ştia cum să ma scape de el. De multe ori, venea la soţia mea şi îi povestea prin ce trece. A avut şi nasul rupt", a spus Ladislau Penzeş.

În acest moment, în judeţele Timiş, Arad şi Caraş au fost create filtre de poliţie în speranţa că iubitul femeii va fi găsit şi va oferi explicaţii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite