Scriitoarea de renume mondial Sonia Choquette vine la Timişoara să vindece suflete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sonia Choquette
Sonia Choquette

Scriitoare Sonia Choquette este invitată la Timişoara, anul viitor, pe 19 martie. Aceasta va susţine un seminar de opt ore la Universitatea de Vest. Sonia este autoarea mai multor bestseller-uri care au făcut furori în lume.

Sonia Choquette, autoarea de renume mondial este cunoscută pentru spectacolele pe care le oferă, ea fiind considerată “o povestitoare minunată, o vindecătoare la nivel energetic şi un maestru spiritual care lucrează cu ajutorul intuiţiei”.

Nu a fost uşor să o aducem pe Sonia Choquette în România. Ea umblă foarte mult prin lume, are turnee. A avut agenda plină pe un an. Dar ne bucurăm că am reuşit să o convingem să vină la Timişoara. Este vestită pentru sfaturile ei, pentru înţelepciunea şi pentru capacitatea ei de a vindeca sufletul”, a spus Oana Grimacovschi.

Sonia Choquette este autoarea mai multor bestseller-uri, printre care se numără “Jurnalul unei clarvăzătoare”, “Întreabă-ţi ghizii” şi “Ai încredere în propriile instinct”, precum şi a multor programe audio. Sonia a absolvit Universitatea din Denver şi Universitatea Sorbonne din Paris. A obţinut diploma de doctor în metafizică de la Institutul American pentru Teologie Holistică. Locuieşte împreună cu familia ei în Chicago.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite