Schimbare de antrenor la Politehnica Municipal Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nedeljko Vuckovici este din nou antrenor principal la Poli
Nedeljko Vuckovici este din nou antrenor principal la Poli

Handbaliştii bănăţeni s-au despărţit de Sabin Dacău după înfrângerea de ieri cu Bucovina Suceava (24-34). Noul antrenor este... vechiul antrenor, Nedeljko Vuckovici.

Înfrângerea handbaliştilor de la Politenica Municipal Timişoara cu Bucovina Suceava a generat îndepărtarea antrenorului Sabin Dacău. Tehnicanul şi conducerea clubului bănăţean au ajuns la un acord în privinţa încetării colaborării, după aproape patru luni de activitate. Cu Dacău, pe bancă, Politehnica a câştigat în acest retur două meciuri pe teren propriu, din cele cinci pe care le-a jucat: 27-21 cu CSM Satu Mare şi 31-29 cu HC Odorhei.

De pregătirea formaţiei alb-violete se va ocupa sârbul Nedeljko Vuckovic, care a condus echipa în tur şi a fost “secundul” lui Dacău în această primăvară. Ediţia 2009-2010 a Ligii Naţionale de handbal masculin se va încheia în 9 mai. Până atunci, Politehnica mai are derby-ul Banatului, la Reşiţa, cu UCMR (duminică, 25 aprilie, ora 11), partida cu Pandurii Tg Jiu (duminică, 2 mai, ora 11) şi meciul la Minaur Baia Mare (duminică, 9 mai, ora 11).

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite