Scene de groază povestite de pasagerii cursei de la Florenţa: “Dacă ei îţi spun să te arunci, trebuie să te arunci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit site-ului italian http://www.tgcom24.mediaset.it, căpitanul a văzut o lumină de avertizare pe panoul de control al aeronavei, care a indicat foc la motor. Aeronava, cu un motor turbopropulsor Saab 2000, a fost oprită pe drumul de legătură. Comandantul a apăsat butonul de alarmă, astfel că s-au luat măsurile de evacuare de urgenţă. Aeroportul a rămas închis timp de o oră.

"În acele momente, totul este o chestiune de secunde. Dacă ei îţi spun să te arunci, trebuie să te arunci. Au deschis trapa de urgenţă şi m-am aruncat dintr-o dată", a povestit  Conrad, un bărbat de cincizeci de ani, de la bordul aeronavei, pentru http://www.tgcom24.mediaset.it. El a căzut la pământ, rănindu-se la un genunchi. Acesta a primit îngrijiri medicale pe aeroport şi a spus că va pleca în această seară spre Timişoara, cu o altă cursă, pusă la dispoziţie pasagerilor.
Alice, o tânără româncă, în drum spre casă, a povestit şi ea pentru http://www.tgcom24.mediaset.it clipele de groază prin care a trecut. "Am fost împinsă de la uşa de urgenţă şi mi-am scrântit glezna. A fost un domn în faţa mea care a sărit şi l-am văzut cum a căzut pe faţă. Oamenii au lucrat bine, însă au fost momente de panică".

Alexander, un alt pasager, a povestit cum a fost dată vestea incidentului, mai întâi prin microfon, apoi verbal, printre stewardese. "Eu adormisem, însă m-au trezit şi m-au aşezat lângă ieşirea de urgenţă şi îmi era frică de faptul că nu ştiam pe unde se deschide uşa, însă a venit în scurt timp o stweardesă. Am lăsat bagajele la bord", a povestit pasagerul, pentru http://www.tgcom24.mediaset.it.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite