Scaunele de pe terasele din centrul Timișoarei au mare căutare în rândul hoților

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii Locali au prins doi tineri care au plecat cu scaunele de pe terasa Secrets Cafe, din Piața Victoriei. În urmă cu două săptămâni, o femeie a plecat cu scaunul de pe terasa din Piața Unirii

Scaunele de pe terasele din centrul Timișoarei au mare căutare în rândul hoților. După ce în urmă cu două săptămâni, o tânără care a furat un scaun de pe o terasă din Piața Unirii, pe motiv că cel de acasă s-a rupt, noaptea trecută, polițiștii au prins două persoane care alergau cu câte un fotoliu în spinare. Ei au fost zăriți în zona Hotelului Continental, iar la vedea polițiștilor au abandonat scaunele și au încercat să fugă în zona Liceului de Poștă și Telecomunicații.

Unul din ei a fost prins la Spitalul Clinic nr.3. În urma legitimării, au constatat că se numeşte C. Bogdan, are 20 de ani şi este din Timişoara. Tânărul a declarat că au sustras scaunele de la terasa Secrets Café din Piaţa Victoriei în joacă, pentru distracţie”, a declarat Daniela Seracin, purtătorul de cuvînt la Poliția Locală.

Persoana în cauză a fost predată pentru continuarea cercetărilor poliţiştilor de la Secţia 1, iar bunurile au fost recuperate de administratorului terasei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite