Scandal în parcarea unui supermarket din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă Adevărul
Foto Arhivă Adevărul

Distracţie la beţie - plimbatul cu căruciorul de la supermarket. După ce au băut peste măsură, doi indivizi şi-au plimbat o amică cu un cărucior de cumpărături. Fugăriţi de paznici, unul dintre ei a făcut un scandal monstru şi a început să spargă sticle.

Jandarmii de la Inspectoratul Judeţean Timiş au fost chemaţi în noaptea de luni spre marţi în parcarea unui supermarket situat în Calea Lugojului din Timişoara. Scandalul a pornit de la faptul că doi bărbaţi, aflaţi vizibil sub influenţa alcoolului, au dorit să îşi plimbe o prietenă într-un cărucior din parcare, destinat cumpărăturilor. Gălăgia produsă a atras atenţia unui agent de pază aflat în serviciu. Acesta le-a cerut celor trei să înceteze însă văzând că nu se liniştesc şi-a chemat colegii în sprijin.

La vederea mai multor persoane, unul din cei doi bărbaţi a început să jignească şi să înjure agenţii de pază şi să spargă sticle. Cum scandalul a luat amploare, agenţii de pază au chemat jandarmii.

„Sosiţi în scurt timp la faţa locului, jandarmii au aplanat scandalul. Bărbatul, Călin V., în vârstă de 25 de ani, din judeţul Caraş Severin, a fost sancţionat cu 400 de lei amendă pentru proferare de injurii şi expresii jignitoare şi pentru provocare de scandal", ne-a spus Emilia Fîneaţă, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite