Scandal în noapte din cauza Rabla. Oamenii s-au răzvrătit împotriva bişniţarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a ţinut până târziu în noapte
Scandalul a ţinut până târziu în noapte

Zeci de persoane şi-au petrecut noaptea în faţa centrelor Remat. Oamenii sunt disperaţi că voucherele dispar în neant, în timp ce ei au contracte semnate pentru maşini noi, însă rabla lor rămâne prinsă în cozi. Oamenii acuză angajaţii centrelor de colectare ca fac afaceri ilegale pe spatele lor.

Nebunia stârnită de programul Rabla pare să nu se mai termine, iar tot mai mulţi oameni ajung să stea zi şi noapte în faţa centrelor de colectare. Mulţi dintre ei stau la cozi pentru căm au semnat deja un contract pentru o maşină nouă, plătind un avans de 10 la sută pentru a dovedi că sunt clienţi serioşi. Alţi oameni au găsit peţitor pentru maşina lor, dar au deadline până când pot să vândă voucherul de 38.000 de lei în schimbul a 300-400 de euro.

image

Sătui să mai fie batjocoriţi, 30 de persoane au fost la un pas să blocheze intrarea într-unul dintre Rematuri, cel de la Săcălaz.

"Principala noastră problemă e că suntem călcaţi în picioare. Stăm la coadă şi ni se spune că nu mai au vouchere. La câteva minute distanţă, în curtea firmei intră tot felul de maşini, dar ni se spune că au fost aduse la fier vechi, nu la Rabla. Mulţi dintre noi am primit oferte de la angajaţii firmei să le vindem lor maşinile cu cinci milioane de lei vechi", spune pentrun Adevarul de seara Aurel Diaconu, de 25 de ani.

image

Chiar dacă reporterilor ADS li s-a spus că nu există vouchere, pentru a închide gura protestatarilor, reprezentanţii firmei de casări auto au decis să preia rablele.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite