FOTOGALERIE Scandal la Palatul Dicasterial cu intervenţia mascaţilor, pentru a ţine sub control un clan de ţigani venit să îşi apere o rudă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 20 de membri ai unui clan ţigănesc au stat o seară întreagă în faţa Palatului Dicasterial, după ce ruda lor a fost reţinută de poliţişti cu un mandat european pentru că a ţepuit un om de afaceri german. Ţiganii au fost revoltaţi că bărbatul reţinut suferise în urmă cu o săptămână un infarct, iar ancheta putea să îi pună în pericol viaţa.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU SCANDALUL DE AZI-NOAPTE

Nu mai puţin de două echipaje de mascaţi au stat cu ochii pe cei 20 de rromi, care doreau cu orice preţ să îşi vadă ruda, mai ales că doreau să îi ofere o pungă cu medicamente pentru boala suferită. Cum jandarmii nu le-au permis accesul în clădire, ţiganii "şi-au făcut sediu" în faţa instituţiei, ocupând un trotuar întreg. Printre ei s-au aflat cei doi copii ai infractorului, soţia acestuia, mama lui, dar şi o serie de verişori.

image

Foto: Fiul de opt ani al infractorului a izbucnit în plâns când şi-a văzut tatăl reţinut

Neamul lor care fusese reţinut pe baza unui mandat european a fost acuzată că şi-a înşelat partenerul de afaceri. Mai precis, românul şi germanul au deţinut o firmă prin care cumpărau autoturisme şi autovehicule, doar că la scurtă vreme de la prima tranzacţie, românul a dispărut cu banii. Întors în România, bărbatul a cheltuit banii pe jocuri de noroc.

Pentru a dovedi că iubita lor rudă e nevinovată, familia a angajat unul dintre cei mai buni avocaţi din oraş, pe Camelia Ţăranu, cea care îl reprezintă în instanţă şi pe Sergiu Florea.

După aproape trei ore de audieri, infractorul a ieşit din Palatul Dicasterial, moment în care neamurile au sărit pe el pentru a-l încuraja. În tot acest răstimp, mascaţii încercau să îi ţină pe ţigani la distanţă de rudă. Fiul cel mic, în vârstă de opt ani, a reuşit să treacă de "baraj", dar când şi-a văzut tatăl a izbucnit în plâns.

image

După ce şi-a primit plasa cu medicamente, ţiganul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite