Scandal cu cuţite la Dejan: medicii au trebuit să se roage de un tânăr înjunghiat în burtă să accepte să meargă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spiritele s-au încins, azi-noapte, în satul Dejan, comuna Moraviţa. Unul dintre tineri a fost înjunghiat în stomac, dar a refuzat să le spune poliţiştilor şi medicilor de la ce a pornit scandalul şi cine este agresorul. În plus, angajaţii spitalului din Deta s-au rugat de victimă jumătate de oră până să îl convingă că rana suferită e gravă şi că trebuie să ajungă de urgenţă la Timişoara.

Aburii alcoolului le-au luat minţile mai multor bărbaţi din comuna Dejan. Unul dintre ei,în vârstă de 40 de ani, s-a ales cu un cuţit în stomac, dar a ales să nu le poarte pică agresorilor săi. Astfel, până la sosirea poliţiştilor, la locul agresiunii - un bar din sat - nu mai era decât patronul localului şi victima, care aştepta să vină ambulanţa.

Poliţiştii au fost puşi în încurcătură, mai ales că fuseseră anunţaţi de o bătaie generală între ciobani, dar la faţa locului nu era decât victima. După ce a beneficiat de primele îngrijiri medicale, în ambulanţă, bărbatul de 40 de ani a ţinut să arate echipajului medical ce limbaj elevat are: medicii şi-au auzit înjurături tot drumul. Între "rafalele" de vorbe urâte, băiatul şi-a sunat prietenii să îi vină în ajutor.

image

La spital, medicul de gardă şi-a dat seama că rana suferită de bărbat e gravă şi că e necesară o tomografie la Spitalul Judeţean din Timişoara, doar victima a refuzat să fie urcată, încă odată, în ambulanţă. A fost nevoie de jumătate de oră de rugăminţi din partea unui echipaj al oamenilor legii, respectiv al medicilor şi asistentelor de gardă în această noapte la Spitalul Orăşenesc din Deta.În cele din urmă a fost convins după ce i s-a explicat că nu işi doreşte ca cei doi copii minori care îl aşteaptă acasă să rămână fără părinţi.

Singura problemă a anchetatorilor rămâne stabilirea agresorilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite