Scandal românesc în Ungaria: doi bărbaţi au ajuns la spital cu fracturi deschise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii maghiari îl caută pe şoferul care a călcat doi oameni
Poliţiştii maghiari îl caută pe şoferul care a călcat doi oameni

Poliţia din localitatea Nagykanizsa a fost alarmată de un incident petrecut într-o parcare, în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români. Şoferul unui VW Passat a fost dat în urmărire în Ungaria.

Două persoane au ajuns la spitalul din oraşul Nagykanizsa, aflat în apropierea graniţei cu Croaţia, după ce au fost călcate de o maşină. Poliţiştii maghiari au aflat că incidentul a avut loc într-o parcare de la marginea localităţii, unde a avut loc o altercaţie între mai mulţi cetăţeni români.

“Un grup de 10-12 persoane s-au luat la ceartă. Unul dintre ei a urcat în maşină dorind să plece de la faţa locului. Cei doi bărbaţi, care se află acum internaţi la spital, au încercat să îl oprească, dar şoferul a trecut peste ei. Conducătorul autoturismului românesc, în vârstă de aproximativ 25 de ani, nu s-a oprit să ofere ajutor răniţilor, ci şi-a continuat drumul”, a declarat Salamon Robert, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Nagykanizsa.

Cei doi români, cu vârste între 23 şi 35 de ani, au ajuns în stare gravă la spital, ambii având fracturi deschise la nivelul picioarelor.

Citeşte şi:
Bătaie cu pietre şi cu scânduri la o discotecă din Botoşani

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite