Scandal pe biletele la concertul cu Lepa Brena: "Este o bătaie de joc şi faţă de noi şi faţă de artistă. Ne-am făcut de râs încă o dată prin hoţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii încearcă să îşi recupereze banii pe bilete
Timişorenii încearcă să îşi recupereze banii pe bilete

Timişorenii au încercat să îşi recupereze banii pe biletele pentru concertul cu Lepa Brena, însă nu au găsit pe nimeni la casieria de la Agenţia Capitol, iar la numerele de telefon nu a mai răspuns nimeni

Zeci de timişoreni s-au adunat la Sala Capitol, pentru a recupera banii pe biletelele la concertul anulat cu Lepa Brena. Organizatorii, care au reprogramat de două ori concertul cu „Diva din Balcani”, au anunţat că vor restitui banii începând din data de 1 august. Surpriză mare, la casierie nu era nimeni. Pe un afiş au fost trecute trei numere de telefon ale organizatorilor, însă nu a răspuns nimeni.

„Am cumpărat cinci bilete, înainte de Paşte, care m-au costat 500 de lei. Azi am venit să recuperez banii. Se pare că e ţeapă. Casieria este închisă, la telefoane nu răspunde nimeni. Am vrut să îmi recuperez banii mai repede, imediat după ce am auzit că s-a anulat concertul, dar ei mi-au spus că acest lucru nu se poate mai repede de 1 august. S-au folosit practic de banii mei. Probabil că mă voi duce şi eu au la OPC, dar mai aştept până mâine”, a declarat Cristian Pau, unul din păgubiţi.



Am luat un bilet şi, aşa cum era anunţul organizatorilor, am venit pe 1 august după bani. De aici mă voi duce la poliţie, pentru că asta e înşelăciune”, a afirmat Vincenţiu Moldovan.

Eu am primit biletul cadou de majorat de la o colegă. Aş mai fi aşteptat, pentru că sunt un fan Lepa Brena şi îmi place muzica sârbească, dar a intervenit altceva în plan. De asta am zis că vin să recuperez banii”, a afirmat Dragan Stoicov.

"Este o bătaie de joc şi faţă de noi şi faţă de Lepa Brena. Ne-am făcut de râs încă o dată prin hoţie. Artista nu va mai veni niciodată în România, dar în mod sigur va mai spune şi altora de hoţia din România. Mă voi duce la poliţie", a afirmat un alt timişorean nemulţumit.

Singurul loc unde s-au dat banii înapoi pe bilete a fost la casieria Agenţiei Eventim, de la Teatrul Naţional. Cei care au cumpărat biletele scose de pe imprimanta de aici şi-au recuperat banii. Nu au fost la fel de fericiți cei care au luat bilet din lotul pe care vânzătorul le avea de la organizator.



În Timişoara, s-au vândut bilete la Capitol, mall, stadion, Piaţa Aurora, dar şi în mod ambulant, în mai multe locuri din oraș. Eu am avut aproximativ 10 la sută din bilete, dintre care am dat înapoi banii pe 200-250. Nu însă şi pentru biletele de la Alexandru Tamaş, unul din organizatori, pentru că eu i-am predat lui banii”, a declarat un reprezentant al Agenţiei de Bilete Eventim.

Concertul cu Lepa Brena a fost anulat pentru că organizatorii au vândut prea puţine bilete. Se pare că au fost scose din sistem în jur de 9.000 de bilete, dar urmau să fie tipărite 17.000. Nu s-au dat decât puţin peste 2.000.

Iniţial au existat trei organizatori, Alexandru Tamaş, de la Unik Show, Asociaţia Banat Art şi Marius Ţâru, de la Asociaţia Maria Domini. Unul dintre ei s-a retras pe parcurs, pentru că şi-a dat seama că nu se va putea achita banii pentru Lepa Brena.


Lepa Brena
Lepa Brena
image

Biletele au costat 80, 100 şi 150 de lei. Organizatorii, disperaţi să vână biletele, în ultima perioadă au vândut bilete şi la preţurile 40, 50 şi 75 de lei.

Artista din Serbia a primit un avans de 35.000 de euro, bani care pot fi consideraţi pierduţi de către organizatori. Este vorba de jumătate din banii care trebuiau plătiţi Lepei Brena.

Niciunul din cei trei organizatori nu a putut fi contactat, tefelfoanele lor ori fiind închise, ori nu răspunea nimeni.



  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite