Timişoara: Sătenii dintr-o localitate timişeană au rămas fără pensii din cauza unor hoţi de bancomate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărare mare printre pensionarii din comuna timişeană Sânandrei, după ce hoţii au vrut să le fure singurul bancomat de unde işi pot scoate pensia. Muncitorii nu sunt mai fericiţi.

Bătrânii au vrut să intre în rândul lumii, astfel că au acceptat să îşi primească pensiile pe card, lună de lună, însă hoţii le-au pus gând rău, mai ales că bancomatul, care este amplasat în sediul primăriei din comună, fusese alimentat vineri după-masa.

image



Bancomatul aparţine CEC Bank

Ceea ce hoţii nu au ştiu este că bancomatul, care aparţine de CEC Bank , era dotat cu senzori de mişcare, astfel că după ce au forţat mai multe uşi, infractorii s-au apucat să taie aparatul. Nu au trecut decât câteva secunde, iar alarma s-a declanşat, hoţii plecând speriaţi. Surse din rândul poliţiei spun că în ATM se găseau câteva zeci de milioane de lei vechi, iar hoţii au fost surprinşi de o cameră video, astfel că în scurt timp ar trebui prinşi.

Au rămas fără bani

Pericolul a trecut, însă locuitorii comunei rămân în continuare cu „buzele umflate”, mai ales că bancomatul nu merge, iar cel mai apropiat bancomat se află la 15 kilometri distanţă, tocmai în Timişoara. „Lucrez la un şantier din comună şi trebuia să primesc vineri salariul. Nu a fost aşa, patronul promiţând că astăzi ne intră banii. Când să vin la bancomat, văd că maşinăria nu merge. Nu mai am niciun leu în buzunare şi mă omoară gândul că trebuie să merg, pe jos, până în Timişoara. Poate nici măcar nu mi-au băgat banii pe card”, ne spune supărat Ionel Ilie, de 32 de ani, din Sânandrei.

Pensiile rămân blocate

Şi mai supăraţi sunt pensionarii, care se gândesc că defecţiunea bancomatului ar dura zile bune, iar pensia ar rămâne blocată în conturi. „Am convins-o pe maică-mea să ceară pensia pe card. Acu o să aşteptăm, dar parcă tot mai bine era cu poştaşul”, a spus şi Vlad Pârvu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite