Şase tunisieni prinşi de poliţiştii de frontieră Timiş. Intenţionau să ajungă în vestul Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

În această dimineaţă, poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şase persoane care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, cu intenţia să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen.

Un echipaj al Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga a depistat în imediata apropiere a frontierei de stat şase persoane care nu aveau documente de identitate şi nu vorbeau limba română. Lucrătorii i-au condus pe cei şase imigranţi la sediul instituţiei, ocazie cu care s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni tunisieni, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

În timpul audierilor, cei în cauză au declarat că au recurs la această metodă deoarece doreau să ajungă în Spaţiul Schengen şi nu posedau vizele necesare.

"Lucrătorii noştri le-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun", a spus Mihaela Marcoff, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite