Timişoara: Şase oraşe văzute în excursii de şapte zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii pot vizita Italia sau Franţa, dar şi Japonia, Estul Africii, Bolivia sau Cambodgia.

Prima zi în Budapesta, a doua în Viena, iar a treia în Veneţia, aşa începe o vacanţă tip circuit spre Italia. În a patra zi urmează Florenţa şi Pisa, pentru ca în cea de-a cincea zi turiştii să viziteze Roma, „cetatea eternă”.

Ziua a şasea înseamnă un popas în Cetatea Vaticanului, dar şi o vizită în San Marino, unul dintre cele mai mici state din lume. În ziua a şaptea, turiştii pornesc înapoi spre casă. Acesta este itinerarul unei vacanţe de tip circuit, pe care o pot alege şi bănăţenii dornici să vadă cât mai multe locuri în cât mai puţin timp. Preţurile variază, iar turiştii trebuie să scoată din buzunar între 450 şi 2.500 de euro, în funcţie de opţiuni şi de mărimea buzunarelor. Un drum către Italia costă 450 euro de persoană iar transportul se face cu autocarul. La polul opus se află o excursie de tip circuit spre Thailanda şi Cambodgia, care îi poate costa pe bănăţeni chiar şi 2.600 de euro.

Circuite pentru toate buzunarele

La capitolul turism inedit se înscriu circuitele în Africa, extrem de costisitoare, dar pline de senzaţii tari. Un safari în Estul Africii îi poate costa pe bănăţeni peste 4.000 euro. Un drum prin Chile, Bolivia şi Peru, care durează 21 de zile, costă aproape 5.000 de euro. Turiştii care preferă excursiile extravagante şi exotice vor putea să vadă ruinele arheologice de la Tihuanaco sau Machu Picchu, cetatea pierdută.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite