Șarpele boa mutant cu două capete, vedetă la Timișoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O inedită expoziție de reptile îi așteaptă pe timișoreni la Casa Tineretului, unde pot vedea peste 300 de animale. Șarpele boa cu două capete este vedeta expoziției.

Șerpi, varani, crocodili, șopârle, tarantule, scorpioni și alte exemplare văzute până acum pe Animal Planet pot fi admirate într-o expoziție, la Casa Tineretului din Timișoara. Cele peste 300 de animale aparțin unei companii germane, care se află la primul turneu în România. Vedeta expoziție este șarpele boa Hydra, cu două capete, unul din cele trei exemplare de acest gen din lume. “Acesta este cel mai reușit. Mănâncă cu ambele capete. Interesant este că au caractere diferite, iar când li se dă de mâncare se bat între ele”, a declarat Constantin Haraga, managerul pe România al expoziției. Șarpele cu două capete, originar din Mexic, este neveninos și se hrănește cu patru șoareci pe lună.


image

Vezi galerie foto de la expoziție

În expoziție se mai află și o broască țestoasă mutantă, tot cu două capete, botezată Tom și Jerry. “Are nouă ani și, la fel ca șarpele, mănâncă cu ambele capete”, a mai spus Constantin Haraga.

Piton de șase metri, aligator de 150 de kilograme

Cel mai mare exemplar expus la Casa Tineretului este aligatorul de Mississipi. “Ali” este în vârstă de 25 de ani, are trei metri și 150 de kilograme. Cel mai mare șarpe, un piton, are 6 metri și peste 80 de kilograme. Vizitatorii pot vedea cum  arată țestosul de stepă uscată, iguana verde, dragonul bărbos, broasca gigantic africană, pitonul birmanez sau anaconda galbenă. Biletul de intrare costă 30 de lei, pentru adulți și 20 de lei pentru copii, iar expoziția este deschisă până duminică, la ora 20.00.
Caravana își va continua turneul prin Oradea, Cluj, Tg.Mureș, Brașov, Pitești, București și la Marea Neagră.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite