Transfer bombă la baschet. Sârbul Rade Dzambici revine la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rade Dzambici a fost în sezonul trecut unul din cei mai buni jucători de la Timişoara
Rade Dzambici a fost în sezonul trecut unul din cei mai buni jucători de la Timişoara

Baschetbalistul sârb şi-a reziliat contractul cu CSM Bucureşti pentru că nu a reuşit să se adapteze la viaţa din capitală. Dzambici urmează să semneze în aceste zile nou contract cu echipa timişoreană.  

Rade Dzambici este foarte aproape să semneze un nou contract cu CSM Timişoara, după jumătate de an de pribegie în capital. Jucătorul sârb a plecat în vară la BC Bucureşti, în dorinţa de a câştiga mai mulţi bani, însă nu a reuşit să se adapteze la noua sa echipă. “El e belgrădean şi pentru ei e mai greu să se adapteze în Bucureşti. Ei se simt bine la Timişoara, Arad, Oradea. Revenirea lui este un câştig, Cât de mare va fi vom mai vedea. Mai avem nevoie de unu-doi jucători şi de răbdare pentru a reveni la forma de anul trecut”, a declarat Adrian Vermeşan, directorul sportiv al clubului BC Timişoara.

Petricevici a renunţat la Covington


BC Timişoara s-a despărţit de americanul Nicholas Covington, pe care antrenorul Dragan Petricevici l-a pus pe liber. Nemulţumit de evoluţia conducătorului de joc, Petricevici a cerut conducerii clubului să îi reziulieze contractul. “A fost o despărţire amiabilă. I s-a plătiti salariul la zi. Dragan nu a fost mulţumit de el pentru că juca prea individualist şi mai puţin pentru echipă”, a mai spus Vermeşan.

Cantonament la Debrecen

Jucătorii de la BC Timişoara se antrenează în Sala “Olimpia” până în 30 decembrie, iar apoi, pe 2 ianuarie urmează să plece într-un cantonament centralizat la Debrecen, locul unde se vor pregăti în această iarnă şi fotbaliştii de la Poli.
Vom sta şase zile la Debrecen, unde am găsit condiţii foarte bune la preţuri acceptabile. Practic, jucătorii nici nu trebuie să iasă din complex. Au acolo sală de antrenament, de joc, sală de forţă, hotelul şi restaurantul”, a mai declarat Adrian Vermeşan.
 “Leii din Banat” vor juca şi un meci amical în Ungaria, cu echipa locală Debrecen, pe data de 4 ianuarie, iar la întoarcerea acasă, se vor opri la Oradea, pentru un alt joc cu echipa bihoreană de prima ligă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite