Sârbul Dukici, primul transfer al verii la “Poli” Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii clubului au obţinut semnătura fostului jucător de la Hajduk Kula, pe trei ani. Duşko Dukici a vizitat stadionul şi baza de antrenament al viitoarei sale echipe şi s-a arătat încântat de condiţiile de la Timişoara.

Jucătorul sârb Duşko Dukici a semnat un contract pe trei ani cu „Poli” Timişoara. Fundaşul dreapta, născut la 21 iunie 1986, la Zadar, a evoluat ultima dată în campionatul serbiei, la Hajduk Kula. Dukici s-a arătat încântat de oraşul în care va activa. El a venit la Timişoara însoţit de managerul său şi a inspectat stadionul şi baza de antrenament al viitoarei sale echipe. „Sunt bucuros că am venit la Timişoara, un club important care în ultimii ani a evoluat constant în cupele europene. Abia aştept să încep antrenamentele alături de noua mea echipă şi să fac cunoştinţă cu viitorii mei colegi şi cu fanii”, a declarat Dukici, la sosirea la Timişoara. Dukic a jucat de-a lungul carierei la Partizan Belgrad, Jedinstvo, Vlasina, Vitebsk (Belarus), Jagodina şi ultima dată la Hajduk Kula.
Noul fundaş dreapta va reveni la Timişoara pentru reunirea echipei. “Ştiu ambiţiile acestui club, îmi doresc să îndeplinim obiectivele pe care clubul şi le propune”, a mai spus fotbalistul.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite