Sârbii au blocat decolarea unui avion al companiei Wizz Air de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air
Wizz Air

Scandal pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara. Un grup de cetăţeni sârbi, presupuşi suporteri ai echipei de fotbal Partizan Beograd, s-au certat cu echipajul aeronavei companiei Wizz Air.

Un grup de aproximativ 30 de persoane de naţionalitate sârbă, sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara. Aceştia au blocat declorarea aeronavei companiei Wizz Air, care trebuia să plece la ora 18.50, spre Barcelona.
Mai multe echipaje ale jandarmeriei s-au deplarat de urgenţă pentru a calma spiritele. A existat şi posibilitatea unei intervenţii în forţă a trupelor speciale, însă nu a mai fost nevoie, pentru că sârbii au fost convinşi de căpitanul aeronavei să îşi ocupe locurile în linişte să renunţe la scandal. Aeronava companiei Wizz Air a decolat în urmă cu câteva minute spre Barcelona.

Suporteri daţi jos din avion

Doi suporteri sârbi nu au mai fost luaţi în aeronavă de către comandant. "Suporeterii unei echipe de fotbal au ajuns pe aeroport din direcţia Belgrad. urmau să plece la Barcelona. Când au ajuns în aeroport erau sub influenţa băuturilor alcoolice şi erau recalcitranţi. Nimeni nu se putea înţelege cu ei. Doi dintre ei nu au mai fost lăsaţi să urce în avion", a declarat Corina Lupulescu, purtătorul de cuvânt al aeroportului "Traian Vuia".

Cei doi cetăţeni au fost luaţi în primire de jandarmi şi poliţişti. Aceştia aşteaptă sosirea unui reprezentat al ambasadei Serbiei, de la Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite