Sărbătoare cu porc la proţap la Politehnică: 20 de ani de la înfiinţarea sindicatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii din Universitatea Politehnica Timişoara au sărbătorit ieri 20 de ani de când a luat fiinţă Sindicatul Liber. Sindicaliştii au dat şi o masă copioasă cu porc la proţap, pregătit de un tânăr bucătar timişorean.

Conducerea sindicatului din Universitatea Politehnica, dar şi membrii fondatori şi-au dat ieri întâlnire la Facultatea de Hidrotehnică pentru a sărbători 20 de ani de când s-a înfiinţat sindicatul în universitate. „Pot să spun că avem multe momente de satisfacţie, dar am trăit şi dezamăgiri, în special în ultimii doi ani. Cele mai grele momente le trăim acum, pentru că oamenii cred ca noi, ca şi lideri, trebuie să le rezolvăm problemele, fără să înţeleagă uneori că nu avem cu cine sta de vorbă pentru că guvernanţii se comportă ca vătafii pe plantaţie. Pe plan local colaborăm foarte bine cu conducerea universităţii. Problemele sunt la Bucureşti”, a spus liderul de sindicat, profesorul Ilarie Bordeaşu.



Baza de la Pojejena, mândria sindicatului


Sindicaliştii de la Politehnică au finalizat cu succes un proiect prin care a fost construită o bază de agrement la Pojejena. „Baza este construită exclusiv din fonduri proprii ale sindicatului. Am reuşit să facem o bază frumoasă cu bani puţini, prin implicarea oamenilor şi a studenţilor care au avut prilejul să facă stagiile de practică”, a mai spus liderul de sindicat.

Bucatarul Marian Popovici le-a pregătit mâncarea sindicaliştilor
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite