Sancțiuni pentru lucrări la clădiri executate fără autorizație

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa Muhle a fost în atenţia Poliţiei Locale din cauza lucrărilor ilegale
Casa Muhle a fost în atenţia Poliţiei Locale din cauza lucrărilor ilegale

Au fost întocmite documentele pentru sesizarea organelor abilitate şi pentru executarea unor lucrări de construcții fără autorizație la o clădire monument istoric din Timişoara

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au efectuat un număr de 30 de controale pentru identificarea societăților comerciale care au montate sisteme publicitare, firme pe fațadă fără autorizație și a lucrărilor cu termenul de intrare în legalitate depășit. De asemenea, au fost verificate peste 20 de sesizări de la cetățeni pe linia disciplinei în construcții și a afișajului publicitar stradal.

Au fost aplicate un număr de șapte sancțiuni în valoare totală de 8.500 lei cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru lucrări de construcții executate fără autorizație, dar și pentru executarea de lucrări fără a fi montat panou de identificare. De asemenea, au fost întocmite două notificări proprietarilor de imobile aflate în stare de degradare pentru luarea măsurilor de curățare a elementelor care pot constitui pericol de accidentare pentru cețățeni”, a declarat Daniela Seracin, purtător de cuvânt la Poliţia Locală.

Au fost întocmite documentele pentru sesizarea organelor de urmărire penală şi pentru executarea unor lucrări de construcții fără autorizație la o clădire monument istoric.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite