Timişoara: Neluţu Sabău ar fi vrut să joace şi el cu Sănătatea (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii s-au impus cu 7-0 în faţa Sănătăţii Cluj în şaisprăzecimile Cupei României, într-un meci în care antrenorul Ioan Ovidiu Sabău consideră că ar fi putut juca şi el.

Tehnicianul echipei timişorene laudă realizările adversarului din Cupă, dar consideră că nivelul jocului i-ar fi permis şi lui să intre pe teren. "Un meci în care am avut posibilitatea să văd tot lotul, iar unii mi-au demonstrat că mă pot baza pe ei. Sănatatea e o echipă care trebuie apreciată. Fac lucruri extraordinare deşi, le este foarte greu. Pentru ei a fost o bucurie să joace în faţa atâtor spectatori. Nu cred că au fost afectaţi că au luat şapte goluri. La 5-0 puteam intra şi eu pe banda dreaptă, făceam faţă dacă mă străduiam puţin", a declarat Neluţu Sabău.

Omul meciului la primele goluri

Deşi se află de doi ani la Timişoara, Dare Vrsici a înscris ieri primele sale goluri pentru "Poli", a fost numit omul meciului şi a primit trofeul din mâna unei fost glorii a fotbalului timişorean, Emerich Dembrovschi. "Cel mai important în Cupă este să mergi mai departe şi mă bucur că am reuşit asta. Este un rezultat excelent, indiferent de numele adversarului. Am marcat primele goluri pentru Poli şi sper că acum sunt mai aproape de prima echipă. Putem lupta pe trei fronturi, cred că avem cea mai puternică echipă din campionat", a declarat mijlocaşul sloven, care a purtat banderola de căpitan în meciul cu Sănătatea.

Hristu Chiacu a debutat într-un meci oficial pentru "Poli" şi a avut o evoluţie bună. "Am dat două pase de gol, am avut o ocazie şi trebuie încet-încet să ajung la un nivel la care să mulţumesc pe toată lumea. Îi cunoşteam pe câţiva dintre băieţii de la Sănătatea de acum doi ani, când au jucat cu Dinamo. Îmi pare rău că au luat aşa de multe goluri", a declarat Chiacu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite