Sâmbătă plină de accidente în Timişoara. Printre victime se află şi un copil de şase ani care a fost grav rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele de ambulanţă şi de poliţie au avut o serie de intervenţii de urgenţă. Accidentele au început de la prima oră a dimineţii, iar victimele au continuat să ajungă în număr mare pe patul de spital.

Primul accident a avut loc pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timişoara, unde o şoferiţă de 25 de ani a intrat cu maşina într-un autoturism. Tânăra a fost rănită, iar medicii i-au acordat primul ajutor, după care victima a fost transportată la spital. Circulaţia în zonă a fost îngreunată.

Câteva ore mai târziu, poliţia şi ambulanţa au fost chemate să intervină la un alt accident ce a avut loc între comunele Moşniţa Veche şi Albina. Trei persoane au fost rănite în acel accident după o depăşire nereuşită.

Nu a trecut o oră, iar la 112 era anunţat încă un accident. De data aceasta, un copil de şase ani a fost izbit în plină stradă, în apropiere de Calea Aradului. Copilul a ţâşnit dintre blocuri şi nu s-a asigurat când a traversat strada. Ca atare, a fost lovit în plin. Copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Timişoara.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": VIDEO Ce face băutura din oameni?

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite