Venituri de lux la Poliţia Comunitară Timişoara. Salariu majorat de opt ori în doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Cojan a renunţat la pensia de lux pentru a fi şef
Dorel Cojan a renunţat la pensia de lux pentru a fi şef

Directorul executiv Doru Spătaru s-a bucurat de dublarea veniturilor din salarii în perioada 2007-2009. Adjunctului său, Dorel Cojan i-a crescut salariul de trei ori, în timp ce şeful „mascaţilor” de la Poliţia Comunitară, Mihai Dărăban a avut în 2009 s-a bucurat de cea mai spectaculoasă creştere. Acestuia i s-a mărit salriul de opt ori în doi ani.

Veniturile şefilor din Poliţia Comunitară au crescut serios în perioada 2007-2009. Potrivit documentelor postate pe site-ul Poliţiei Comunitare, salariile şefilor au crescut semnificativ în doar doi ani. Şefului Poliţiei Comunitare, Doru Spătaru, salariul i-a crescut de la 2.100 de lei pe lună la aproape 4.000 de lei. Adjunctul lui Spătaru, Dorel Cojan, s-a bucurat de o triplare a veniturilor din salarii.

CLICK AICI ca să vezi de ce se cred de neînlocuit şefii Poliţiei Comunitare


Acesta avea în 2007 un salariu lunar de 2.100 de lei şi a ajuns în 2009 la un salariu de 6.600 de lei pe lună. „Trebuie să faceţi diferenţa între salariu şi venituri. Salariul de bază este 1.670, iar restul sunt sporuri de conducere, de dispozitiv şi alte sporuri”, a spus directorul executiv al Poliţiei Comunitare, Doru Spătaru.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Poliţistul „spray lacrimogen”, ameninţat cu bătaia de un taximetrist

„Nimeni nu o să lucreze pe 700 de lei”

De cea mai spectaculoasă creştere s-a bucurat şeful Departamentului de Intervenţie Rapidă de la Poliţia Comunitară, Mihai Dărăban. Acestuia i s-a majorat în doi ani salariul de la 860 de lei lunar, la 7.000 de lei.

Atât Dărăban, cât şi şefii săi, mai primeau pe lângă salariile de lux şi o pensie de peste 3.000 de lei lunar, la care trebuie să renunţe. „Să nu vi se pară curios că nu o să lucreze nimeni pentru 700 de lei salariu. Probabil că uneori Guvernul ar vrea să lucrăm degeaba”, a mai spus Doru Spătaru. Salariile agenţilor simpli nu a crescut foarte mult. Agentul Adrian Apostol, spre exemplu, avea în 2009, potrivit declaraţiei de avere, un salariu de 1.166 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite