Timişoara: "Poli" - Şahtior, meci cu grad ridicat de risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 250 de jandarmi din Gruparea Mobila şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, 100 de poliţişti şi 180 de agenţi ai unei firme de pază vor asigura ordinea publică în zona apropiată şi imediată a stadionului.

CITIŢI şi:

Timişoara: Cadoul „Adevărul” pentru fanii Poli: poster cu echipa favorită

Timişoara: Echipa Şahtior Doneţk a sosit la Timişoara

Timişoara: S-au vândut 80 la sută din biletele pentru meciul "Poli" - Şahtior Doneţk

Timişoara: "Jackie" Ionescu: "Sabău să nu cadă în capcană!"


Pentru prevenirea unor incidente şi evitarea aglomerării la porţile de acces, dar şi pentru oprirea persoanelor care nu deţin bilete sau care nu-şi justifică prezenţa în zonă, în imediata apropiere a stadionului vor fi instalate dispozitive de protecţie prin montarea de garduri, unde jandarmii vor executa o sumară trecere în vedere a spectatorilor. În cazul producerii unor evenimente grave, jandarmii prezenţi pot interveni în incinta stadionului pentru restabilirea ordinii publice.

Interzis comercializarea băuturilor în zonă

De asemenea, având în vedere că partida va începe la ora 20.30, este interzisă comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului „Dan Păltinişanu”, în intervalul orar 17.00-23.00.
La acest meci se estimează participarea unui număr de aproximativ 30.000 de spectatori, echipa oaspete nefiind însoţita de suporteri.

48 de suporteri n-au voie

La aceasta competiţie sportivă 48 de suporteri ai echipei "Poli" au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion.
În  cazul identificării lor de către camerele de filmat amplasate pe stadion, aceştia riscă să se aleagă cu actele unui dosar penal, fapta fiind încadrată de art.31 din Legea 4/2008 ca infracţiune.

Suporterii timişoreni au lansat un comunicat în această privinţă. "După finala Cupei de la Tg. Jiu, 23 de suporteri au primit interdicţii în care se specifică faptul că această interdicţie este valabilă doar la meciurile din Cupa României. Astăzi, prin intermediul ofiţerului de securitate de la club, s-a primit un răspuns oficial de la Jandarmerie, care spune că aceşti suporteri pot intra la meciurile disputate în alte competiţii decât Cupa. Dacă sunteţi în această situaţie, veniţi la meci cu biletul, un act de identitate şi procesul verbal de la Tg. Jiu, unde se menţionează că interdicţia este valabilă doar pentru Cupă", spune textul comunicatului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite