Timişoara: Chivorchian: "1-1 în Banat ar fi un rezultat bun pentru Şahtior"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Chivorchian: "1-1 în Banat ar fi un rezultat bun pentru Şahtior"
Timişoara: Chivorchian: "1-1 în Banat ar fi un rezultat bun pentru Şahtior"

Directorul executiv de la "Poli" le doreşte ucrainenilor să obţină la Timişoara acelaşi rezultat ca şi în ultima etapă de campionat, ceea ce ar însemna calificarea bănăţenilor.

Citeşte şi:

Lukas Magera a salvat-o pe "Poli"

"Poli" Timişoara - Gloria Bistriţa 1-0 / Timişoara a învins cu rezervele!

Fani Poli încătuşaţi la cerere în Ucraina (GALERIE FOTO)

Gheorghe Chivorchian este conştient de importanţa returului cu Şahtior Doneţk, însă are şi puterea să glumească pe această temă. "Ştiu că au făcut 1-1 în deplasare, este un rezultat bun, Vorskla le-a pus probleme sezonul trecut. Dacă vor face 1-1 şi la Timişoara, va fi de asemenea un rezultat bun pentru Şahtior", a declarat oficialul timişorean, care a însoţit echipa la meciurile de la Doneţk şi Bucureşti.

Antrneorul Ioan Ovidiu Sabău consideră că meciul slab cu Bistriţa ar putea vi de fapt un lucru pozitiv pentru echipă. "Noi poate nu am fost atât de mult preocupaţi de acest joc, dar e greu când în fiecare zi se vorbeşte de tine, de echipă, de meciurile cu Doneţk. Momentele de satisfacţie trebuie uitate imediat, pentru că întotdeauna urmează alt joc. Poate e mai bine că a urmat şi un asemenea joc, mai slab calitativ, pentru că ne pune cu picioarele pe pământ şi vom fi cu mult mai concentraţi pentru jocul de miercuri", a spus tehnicianul echipei bănăţene.

Delegaţia timişoreană a revenit în această seară acasă, iar Sabău le-a dat jucătorilor o zi liberă, cerându-le să revină la pregătiri odihniţi atât fizic, cât şi psihic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite