Sabin Dacău este noul antrenor al handbaliştilor de la Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nedeljko Vuckovici este din nou antrenor principal la Poli
Nedeljko Vuckovici este din nou antrenor principal la Poli

Conducerea clubului, nemulţumită de evoluţia echipei în prima jumătate a sezonului 2009/10, a decis că este nevoie de o schimbare pe banca tehnică. Noul antrenor îşi intră în drepturi de mâine.

Politehnica Municipal Timişoara se reuneşte luni, 4 ianuarie, la ora 9,30, cu un nou antrenor principal – Sabin Dacău. Conducerea clubului l-a numit în această funcţie în locul sârbului Nedeljko Vuckovic, care a devenit secund. „Ca urmare a evoluţiei nemulţumitoare a echipei pe parcursul turului campionatului ligii naţionale ediţia 2009/2010 şi a nerespectării obiectivului (clasarea la sfârşitul turului pe locurile 6-10), Biroul Executiv a decis numirea domnului Sabin Dacău ca antrenor principal”, se arată într-un comunicat al conducerii clubului alb-violet. Trecerea ca antrenor secund a lui Vuckovic şi menţinerea în staff-ul tehnic a lui Adrian Panait sunt şi ele menţionate în documentul amintit. Atribuţiile specifice şi obiectivele impuse antrenorilor vor fi comunicate  până în 15 ianuarie 2010.


Sabin Dacău a mai antrenat la prim-divizionara CSM Oradea şi este cunoscut conducerii Politehnicii din perioada în care a antrenat HC Arad, echipă cu care timişorenii au colaborat în trecut. Reunirea lotului bănăţean e prevăzută luni, 3 ianuarie, la ora 9,30, la sala „Constantin Jude” din Timişoara. Tot luni, dar la ora 12,00 se va pleca în cantonamentul de iarnă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite