Sabău se teme de relaxarea jucătorilor săi în faţa unui adversar mai slab cotat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-albaştrii au meci greu cu Timişoara
Alb-albaştrii au meci greu cu Timişoara

Antrenorul de la „Poli” Timişoara este foarte atent la psihicul elevilor săi, încercând să-i menţină concentraţi pentru partidele cu Internaţional şi Ceahlăul, meciuri care preced întâlnirea cu CFR Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău i-a băgat în şedinţă pe fotbalişti după întâlnirea Cu Universitatea Craiova. Meciul, deşi câştigat, a stârnit nemulţumirea finanţatorului. „Am făcut o scurtă analiză a meciului cu Universitatea împreună cu jucătorii, am avut o discuţie prin care am încercat să previn o anumită relaxare. Trebuie să tratăm foarte serios atât jocul cu Internaţional, cât şi partida cu Ceahlăul de duminică, pentru că apoi urmează meciuri mai grele”, a explicat tehnicianul alb-violet.

„Moţul” i-a liniştit pe fani în privinţa celui mai constant jucător din returul de campionat, Laszlo Sepsi, care a avut de suferit în duelurile cu oltenii de sâmbătă. „Sepsi a avut o mică problemă în timpul meciului de la Severin, dar s-a antrenat normal şi putem conta pe el. E adevărat că e puţin obosit, însă nu avem altă variantă acolo. Maxim se pregăteşte normal, însă vine după o accidentare grea, nu cred că poate evolua un meci întreg încă”, a spus Neluţu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite