Sabău hotărăşte la vară dacă pleacă de la "Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu paharul plin după apostrofările microbiştilor de-alungul întregului retur, Neluţu Sabău a revenit, la insistenţele conducerii, asupra deciziei anunţate imediat după meci.

După o oră şi jumătate de la conferinţa de după meciul cu Gaz Metan, în care şi-a anunţat plecarea, antrenorul şi-a îmblânzit tonul într-un comunicat postat pe site-ul de internet al clubului. „Am avut o reacţie de supărare la conferinţa de presă, după nemulţumirile, contestările şi cererile de demisie de la finalul jocului. Te întrebi dacă în astfel de situaţii poţi face performanţă. De multe ori, te gândeşti să renunţi. Dar sunt lucruri care se vor clarifica după cele două etape din acest campionat”, a spus Neluţu Sabău după ce supărarea meciului pierdut a mai trecut.

Sunt aspecte ce se vor analiza după terminarea sezonului, pentru a găsi soluţiile de a face performanţă. Dacă pot să lucrez în anumite condiţii, îmi voi respecta proiectul început. În vară, voi lua decizia finală”, a mai spus tehnicianul echipei alb-violete. Rămânerea antrenorului ar avea cu siguranţă cel puţin un efect care-i va mulţumi pe suporteri, Răzvan Cociş anunţând că dacă Sabău nu rămâne, pleacă şi el.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite