Timişoara: Sabău îi înţelege pe suporterii care îl contestă (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Sabău îi înţelege pe suporterii care îl contestă (SONDAJ)
Timişoara: Sabău îi înţelege pe suporterii care îl contestă (SONDAJ)

Antrenorul lui "Poli" a spus că reacţia fanilor care i-au cerut demisia după partida cu Steaua este una normală.

Citeşte şi:

Fanii lui "Poli" aprind stadioanele (VIDEO)

Pantilimon îşi cere scuze pentru greşeala din meciul cu Steaua


Tehnicianul acceptă presiunea, însă este de părere că nu suporterii trebuie să ia deciziile într-un club. "Trebuie să respectăm oamenii care vin la stadion chiar dacă ne-au afectat contestaţiile care s-au făcut asupra mea, dar sincer îi înţeleg, s-a pierdut un joc, e normal să apară reacţii. Cred că a fost totuşi o reacţie civilizată, peste tot se întâmplă să fie contestat antrenorul la primul eşec. A fost un eşec care trebuia să vină, sunt oameni responsabili care cunosc activitatea echipei, a mea, a ceea ce fac aici, iar atunci când nu îţi faci treaba bine, ei sunt cei mai în măsură care să ia o astfel de decizie. Aşa este normal, altfel orice antrenor ar veni, la primul eşec i se cere demisia", a declarat antrenorul bănăţenilor.

"Ei îşi manifestă o nemulţumire, sunt afectaţi după jocul cu Steaua, dar nu poţi să iei această decizie de a schimba antrenorii pentru că vine un alt antrenor care la primul eşec păţeşte la fel, îl dăm afară. Atunci nu mai este nevoie de preşedinte, este nevoie doar de suporteri care ei pun antrenor, ei îl demit, ceea ce nu este un lucru normal. Dar sunt de acord cu nemulţumirea lor şi faptul că aceasta se manifestă şi prin aceste sloganuri, uneori să plece antrenorul", a mai spus Ioan Ovidiu Sabău înainte de plecarea echipei bănăţene spre Belgia, pentru meciul cu Anderlecht.

Credeţi că o schimbare de antrenor ar fi benefică pentru "Poli"? vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite