Timişoara: Sabău este apreciat de noii săi elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii timişoreni, în frunte cu căpitanul Dan Alexa, au cuvinte de laudă pentru nou antrenor şi se aşteaptă la rezultate remarcabile.

Citiţi şi:

"Poli" duce 29 de jucători în cantonament

Suporterii timişoreni: "Sabău e cea mai decentă alegere"

Sabău aplaudat la primul antrenament cu "Poli"


Chiar şi Mansour Gueye, jucător împrumutat în sezonul trecut la Buftea şi Gloria Buzău, a vorbit frumos despre Ioan Ovidiu Sabău. "Mă bucur că a venit un antrenor foarte bun, l-am apreciat ca adversar. Toată lumea ştie că este un antrenor serios, profesionist. Poli a avut un sezon foarte bun şi sper ca sezonul următor să fie şi mai bun. Normal că vreau să fiu titular, n-am venit să stau pe bancă. Voi munci, avem un antrenor căruia îi plac jucătorii muncitori, iar dacă merită să joc voi intra pe teren", a declarat atacantul senegalez.

Alexa e căutător de talente

Căpitanul lui "Poli" apreciază profesionalismul lui Neluţu Sabău şi a dezvăluit că el a fost cel care a propus transferul lui Alexandru Bourceanu la echipa bănăţeană. "E încă devreme să vorbim despre noul antrenor, dar mi se pare un tehnician foarte serios. Pe Bourceanu eu l-am recomandat domnului Iancu şi mă bucur că a venit la Timişoara. E un jucător valoros, care va ajuta mult echipa", a spus Dan Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite