Antrenorul Neluţu Sabău: "Victorie cu Pandurii pentru o iarnă liniştită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neluţu Sabău caută echilibrul între atac şi apărare
Neluţu Sabău caută echilibrul între atac şi apărare

Marian Iancu a trasat angajaţilor săi de la "Poli" un obiectiv clar pentru ultimele două meciuri ale sezonului: şase puncte şi menţinerea pe locul întâi la jumătatea campionatului. Următorul pas este câştigarea partidei cu Pandurii Tg. Jiu, programată în această seară, de la ora 18.

Timişorenii şi-au revenit după meciul de foc cu Ajax Amsterdam din Liga Europa, iar Ioan Ovidiu Sabău are tot lotul la dispoziţie pentru partida cu Pandurii de azi. „Situaţia echipei este bună, am reuşit să ne refacem după efortul fizic depus în jocul cu Ajax. A fost un efort dublat de faptul că a trebuit să jucăm mult timp în inferioritate numerică. Este un lucru bun că nu avem accidentaţi şi suspendaţi”, a spus tehnicianul.


Singura incertitudine din lotul bănăţean este Dare Nibombe, care a fost afectat de o răceală înaintea partidei cu Ajax de miercuri. „Dare Nibombe s-a antrenat de vineri la 60% din potenţial, iar ieri s-a pregătit normal. Dacă nu vor fi alte probleme, va fi apt 100% pentru jocul cu Pandurii”, a spus Neluţu Sabău.

Acesta speră că jucătorii săi se vor concentra, mai ales pe faza defensivă, şi vor câştiga meciul fără să primească gol. „Depinde în primul rând de noi ca să învingem, mai ales că este ultimul joc în faţa propriilor suporteri în acest an. Putem rămâne pe primele locuri, în cazul unei victorii. Acest fapt ne-ar da o iarnă liniştită. Va trebui să jucăm pe atac, dar nu vreau să primim gol. Vreau să fim mai maturi din punct de vedere defensiv”, a mai spus tehnicianul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite