Ioan Ovidiu Sabău: “Trebuie să jucăm cu ambiţie pentru a învinge CFR-ul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la „Poli” Timişoara are doar doi jucători indisponibili pentru derby-ul de azi şi speră că foamea de rezultate a fotbaliştilor săi îi va ajuta pe aceştia să obţină victoria.

„Poli” Timişoara joacă astăzi, pe teren propriu, cu CFR Cluj, de la ora 20:30, într-un meci în care bănăţenii nu au altă variantă decât victoria pentru a rămâne în calcule pentru titlul de campioni. „Din punct de vedere al lotului, am două absenţe, Winston Parks şi Mera. Ceilalţi jucători sunt apţi, pregătiţi pentru a câştiga acest joc. A fost o săptămână foarte bună încheiată cu un joc şcoală şi din ce mi se pare am văzut o echipă care este pregătită să câştige. Cel mai important este să câştigăm acest joc şi să jucăm cu multă ambiţie”, a spus Ioan Ovidiu Sabău înaintea partidei.

Antrenorul alb-violeţilor este sigur că jucătorii şi-au însuşit criticile aduse de conducere şi sunt pregătiţi din punct de vedere psihic pentru această partidă. „S-a înţeles ce se doreşte şi nu mai avem voie să mai avem scuze, trebuie să fim o echipă care ştie să joace astfel de jocuri, a arătat în meciuri mult mai grele decât cel cu CFR. Va trebui să existe o mai mare foame de rezultate şi de performanţe în următoarele şapte jocuri care au rămas”, a declarat Neluţu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite