Neluţu Sabău: "Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, puteam păţi ca Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul timişorenilor apreciază modul în care elevii săi au tratat adversarul, după 6-0 cu Alba Iulia. "Moţul" se temea de o surpriză asemănătoare cu cea de la Steaua - Ceahlăul din prima etapă a returului.

Antrenorul Unirii era resemnat după scorul categoric de la Timişoara. "Ce poţi să spui după 6-0, ce poţi să mai spui despre echipa ta... Este un rezultat care reflectă întocmai raportul de forţe de pe teren pe parcursul celor 90 de minute. Atâta timp cât mai avem şanse matematice vom lupta pentru evitarea retrogradării, am încredere în băieţi", a declarat Sliskovici la finalul partidei.

Tehnicianul slav a făcut şi o comparaţie între bănăţeni şi Rapid, adversarul din etapa trecută. "Rapid a jucat la Alba Iulia, iar Poli a jucat pe teren propriu, deci mai ofensiv. Ambele echipe au calităţi certe, merită să fie în fruntea clasamentului", a spus Blaz Sliskovici.

Sabău: "Să trecem repede peste euforie"

Antrenorul alb-violeţilor s-a declarat mulţumit de faptul că jucătorii săi nu au tratat adversarul "de sus". "Un joc bun, am reuşit să ne concentrăm. Ne-au ajutat şi surprizele păţite de alte echipe bune, am tratat adversarul aşa cum trebuie. N-a fost uşor înainte de joc, dar după ce am înscris s-a văzut că am fost bine pregătiţi. Eram conştienţi că niciun meci nu e câştigat din start, am văzut cum a bătut Ceahlăul în Ghencea, Bistriţa la Vaslui sau Internaţional cu Braşov. Trebuie să ne refacem foarte repede după acest entuziasm", a declarat Ioan Ovidiu Sabău după încheierea partidei.

Tehnicianul a avut, însă şi motive de nemulţumire, în special relaxarea echipei sale în ultimul sfert de oră, lucru pe care nu vrea să îl vadă în etapa următoare. "Îmi pare rău că Alexa a luat cartonaş, nu era nevoie, dar se mai întâmplă, ne va lipsi la meciul cu Astra. Mă aştept să tratăm fiecare meci foarte serios. Urmează un meci greu la Astra, echipă care încă nu este salvată din punct de vedere matematic. O echipă bine organizată, ne va fi greu dacă nu vom merge concentraţi şi motivaţi pentru cele trei puncte. Trebuie să avem continuitate, să legăm această victorie de un succes cu Astra. Ne-au scos din Cupă, dar nu e o revanşă de luat, noi avem nevoie de puncte pentru a rămâne pe primele locuri. Nu ne gândim la punctele de la meciul cu Rapid. Sunt foarte mulţumit de Sepsi, de trei meciuri joacă excelent. Mi-a plăcut toată echipa, dar el în special ca implicare, determinare, constanţă. Mi-a plăcut că echipa comunica, era gălăgie pe teren. M-au supărat puţin ultimele 15 minute, când fiecare încerca să facă ce vrea, ceea ce a dus la minge greşite, contraatacuri ale adversarului", a precizat "Moţul".

Neluţu Sabău este mulţumit de evoluţia jucătorilor care nu au intrat prea mult până acum, dar şi de debutantul Marian Fuchs. "Kozak suferă încă în privinţa ritmului, nu e 100% fizic. Fuchs e un jucător de perspectivă, cu calităţi bune. Un băiat foarte serios, preocupat de fotbal, în pregătire m-a impresionat prin curaj, tupeu în joc, însă nu i-a fost uşor să intre într-un meci oficial, la 17 ani. Va avea susţinere totală din partea mea, şi dacă mai există posibilitatea îi voi mai da şanse să joace. În doi - trei ani poate deveni un jucător foarte important pentru echipă. Mansour avea nevoie să înscrie, are nevoie de încredere. Pare puternic în exterior, dar e destul de timid, are nevoie de susţinere, de încredere", a mai spus Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite