Sabău: "Nu vom avea probleme dacă vom fi bine pregătiţi fizic şi mental"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Antrenorul Politehnicii Timişoara nu aşteaptă nimic mai prejos decât o victorie din partea jucătorilor săi în partida cu Internaţional Curtea de Argeş programată mâine, la ora 18:30.

Neluţu Sabău speră că elevii săi au învăţat lecţia din partida cu Universitatea Craiova. "Internaţional a făcut cred că peste 80% din puncte în deplasare. Joacă foarte bine pe contre, sunt bine organizaţi în teren, agresivi în propria jumătate, recuperează repede balonul. Dar consider că nu vom avea probleme dacă ne vom pregăti bine fizic şi mental, dacă vom înţelege că jucăm cu o echipă care nu este încă matematic salvată de la retrogradare şi care va da totul pe teren", a spus antrenorul alb-violeţilor.

Tehnicianul a oferit şi o explicaţie în privinţa criticilor venite după victoria de la Turnu Severin. "În ultima vreme consider că au fost mai multe laude decât critici, pentru că echipa are calităţi. Însă mai vine şi un meci ca acesta şi nu se acceptă situaţii în care se vede că suferi pe teren, pentru că aşteptările sunt mari", a explicat Ioan Ovidiu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite