Sabău: "Nu am jucat aşa cum ar fi trebuit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neluţu Sabău era supărat la finalul partidei de azi
Neluţu Sabău era supărat la finalul partidei de azi

Antrenorul "Politehnicii" Timişoara s-a ferit să-şi critice jucătorii la finalul partidei cu Internaţional Curtea de Argeş (0-0), precizând că preferă să rezolve problemele "în familie", însă nemulţumirea tehnicianului a fost evidentă.

Ioan Ovidiu Sabău consideră că echipa pe care o pregăteşte a pierdut partida din această seară la nivel mental. "Din păcate ne-a depăşit importanţa acestui joc, am fost foarte crispaţi, n-am reuşit să construim. Am vrut să înscriem repede, orice acţiune de atac încercam s-o finalizăm foarte rapid şi asta ne-a costat. Păcat, pentru că puteam face 48 de puncte şi ar fi contat foarte mult", a spus "Moţul" la finalul partidei.

Acesta a mărturisit că nu a renunţat la speranţa de a câştiga campionatul. "Nu mi-e indiferent acest egal, sunt preocupat şi supărat. Cât timp mai sunt matematic şanse pentru titlu, sperăm în continuare. Toate echipele au probleme, nu câştigă nimeni categoric. Trebuie să credem, să ne pregătim foarte bine, pentru că în continuare cinci - şase echipe au şanse la titlu. Chiar dacă în meciul de astăzi nu am arătat cum trebuie", a declarat Neluţu Sabău.

Tehnicianul oaspeţilor şi-a lăudat jucătorii şi consideră că rezultatul de egalitate reflectă realitatea din teren. "Echipa a făcut o partidă frumoasă, merită elogiat tot grupul. A fost un meci frumos, care sper să fi plăcut publicului cunoscător din Timişoara. Poli n-a avut o partidă uşoară, aşa cum poate s-a crezut înainte. Poate şi din acest punct de vedere jocul nu le-a ieşit foarte bine", a spus Ionuţ Badea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite