Sabău: "Mi-e greu să mă bucur, însă trebuie să-mi felicit jucătorii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Sabău, antrenor Poli Timişoara
Ovidiu Sabău, antrenor Poli Timişoara

"Poli" a câştigat cu Oţelul, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău şi-a felicitat jucătorii pentru dăruire şi rezultatul obţinut, însă i-a criticat pentru prestaţia din repriza a doua.

Lukas Magera şi Răzvan Cociş au făcut ca tabela să arate 2-0 după doar 14 minute de joc. Oţelul a revenit în joc în repriza a doua, iar Mircea Axente, jucător care aparţine de "Poli", a marcat al treilea său gol în poarta bănăţenilor în acest sezon. Dorinel Munteanu, tehnician dorit în vară la Timişoara, i-a felicitat pe bănăţeni pentru victorie, însă nu înţelege jocul slab al echipei sale în prima parte. "Am început cum nu se poate mai prost jocul, nu-mi explic. Voi avea o discuţie serioasă cu jucătorii, le-am cerut atenţie, pentru că nu s-a terminat campionatul. N-am avut niciun fel de agresivitate în prima parte, a existat pe teren o singură echipă, Poli", a spus Munteanu.

"Am încercat să intrăm în joc după pauză, am avut mai multă agresivitate, am reuşit să marcăm, însă greşelile personale ne-au costat. Sunt dezamăgit, dar mai avem patru etape care vor fi un test pentru fiecare dintre jucători", a mai spus antrenorul gălăţenilor.

Sabău, mulţumit doar pe jumătate

Neluţu Sabău apreciază jocul din primele 30 de minute, însă spune că mai sunt multe probleme de rezolvat. "Un joc uşor în prima repriză, frumos, spectaculos, cu un 2-0 meritat, poate am fi meritat să mai înscriem. Au fost 10 minute în care am făcut ce nu trebuia, cu cinci atingeri după preluare. A doua repriză am gafat şi am permis adversarului să reintre în joc. Am început să avem o teamă de a juca, nu am mai atacat ca în prima repriză şi Oţelul putea chiar egala la ultima fază", a declarat antrenorul alb-violeţilor după încheierea partidei.

Jocul din a două jumătate l-a nemulţumit profund pe Ioan Ovidiu Sabău. "E greu să mă bucur după jocul din repriza a doua. Îi felicit, însă, pe jucători, apreciez efortul pe care l-au depus, dar sunt anumite probleme pe care nu este momentul să le discutăm acum. Trebuie să ne recuperăm, urmează un meci foarte greu cu Dinamo", a mai spus "Moţul".

Acesta a mărturisit că nu a renunţat la gândul câştigării campionatului. "Am mai spus, atâta timp cât sunt şanse matematice la titlu, eu sper în continuare, însă trebuie să jucăm aşa cum am făcut-o în prima repriză", este de părere Ioan Ovidiu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite