Neluţu Sabău despre 1-2 cu Braşov: "A fost cel mai slab joc de când sunt la Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

"Poli" Timişoara a încheiat sezonul 2009/10 cum nu se putea mai prost, o înfrângere cu FC Braşov, şi a căzut pe locul cinci în clasament, loc care scurtează vacanţa jucătorilor, care vor juca mai multe tururi preliminare în cupele europene.

Partida dintre alb-violeţi şi echipa antrenată de Viorel Moldovan nu a avut istoric. "A fost un joc modest pentru noi, slab, fără ritm. Am făcut în debutul partidei gafe care ne-au costat, a fost 0-2 şi apoi e greu să mai joci, mai ales la felul cum ne-am prezentat noi azi. Mi-aşi fi dorit foarte mult ca ultimul meci din campionat să fie o victorie, dar cred că a fost cel mai slab joc de când sunt eu la Timişoara", a spus la Ioan Ovidiu Sabău la finalul partidei.

Antrenorul bănăţenilor nu şi-a menajat jucătorii. "Dacă ştii că nu eşti tras la răspundere, doar antrenorul, e greu... Nu am avut implicare, ritm, am fost apatici, cu gândul la vacanţă, nu am reuşit să-i mobilizez, să-i motivez pentru ultimul meci. Timpul va arăta dacă am avut sau nu dreptate, care dintre jucători sunt capabili de performanţă şi care nu se ridică la nivelul aşteptărilor de la această echipă", a declarat Neluţu Sabău.

Tehnicianul se va întâlni mâine cu finanţatorul Marian Iancu, pentru a discuta viitorul sezon. "Eu am mai spus, mi-aş dori să continui, dar în anumite condiţii. Dacă antrenorul nu-şi face el strategia, să aducă jucătorii pe care îi consideră necesari şi să renunţe la cei de care nu are nevoie, atunci nu are rost. Mâine voi avea o discuţie cu domnul Iancu, dar probabil nu se va lua o decizie imediat, avem fiecare nevoie de timp de gândire", a mai spus "Moţul".

După acest meci, jucătorii alb-violeţi au intrat în vacanţă, iar reunirea lotului este programată pentru data de 17 iunie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite