Ioan Ovidiu Sabău: "Dacă jucăm aşa va fi foarte greu să batem pe Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remiza de aseară, îndeplasare la Pandurii Tg. Jiu, înseamnă că timişorenii nu vor mai juca în preliminariile Ligii Campionilor, ca la începutul acestui sezon.

Calculele pentru ultimul loc de pe podium sunt complicate. Dacă „Poli” şi Vaslui termină la egalitate de puncte, bănăţenii termină pe locul trei, având golaveraj net superior. Dacă alb-violeţii şi Steaua au acelaşi număr de puncte, bucureştenii vor ocupa un loc superior, datorită avantajului în partidele directe. În cazul în care „Poli”, Vaslui şi Steaua au acelaşi număr de puncte, formaţia din oraşul de pe Bega este dezavantajată într-un clasament al rezultatelor directe.

"Am pierdut locul doi acum încercăm să vedem dacă mai putem prinde locul trei dar dacă jucăm aşa va fi foarte greu să batem şi pe Braşov. Nu ne-am fixat ca obiectiv câştigarea campionatului ci primele cinci locuri, acesta a fost obiectivul. Dar ne-am dorit foarte mult să facem mai mult printr-o organizare bună şi disciplină şi până acum trei patru jocuri eram acolo. Eram în joc şi eu am crezut foarte mult că se poate dar trebuie să fim realişti nu aveam forţa necesară pentru a trage la titlu", a spus Ioan Ovidiu Sabău după semi-eşecul cu Pandurii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite