Timişoara: Sabău cere sprijinul fanilor pentru "proiectul de lungă durată" de la "Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Sabău cere sprijinul fanilor pentru "proiectul de lungă durată" de la "Poli"
Timişoara: Sabău cere sprijinul fanilor pentru "proiectul de lungă durată" de la "Poli"

Înaintea partidei foarte importante de la Cluj, antrenorul timişorenilor a făcut un apel către suporterii care au huidiut echipa după remiza cu Anderlecht.

Citeşte şi:

Peste 300 de suporteri bănăţeni s-au deplasat la Cluj

Bănăţenii caută azi prima victorie în campionat pe terenul CFR-ului

După ce s-a certat cu oficialii CFR-ului, Iancu se declară mulţumit de arbitru

Ioan Ovidiu Sabău a spus că reacţia fanilor, care i-au reproşat că nu a câştigat partida de joi din Liga Europa, îl ambiţionează. "Sunt puţin afectat de reacţia fanilor la meciul cu Anderlecht, pentru că, la început, când am venit aici, nu ştia lumea cum să mă mai îmbrăţişeze, cum să mă felicite. Încerc să mă obişnuiesc cu noile lor reacţii, să vin mai motivat a doua zi la antrenamente, pentru a-i determina pe fani să fi e mulţumiţi de mine şi de echipă", a declarat tehnicianul echipei bănăţene.

"Am realizat deja 60 la sută din ce pot da acestei echipe şi din ce putem face împreună. Am încredere că putem mult mai mult, dar pentru a clădi ceva de durată, ai nevoie de timp. Eu sper să duc acest proiect la capăt, pentru că am forţă şi experienţa necesară şi sînt dispus să mă înham la o astfel de muncă", a mai spus Neluţu Sabău.

Acesta este conştient de importanţa meciului CFR Cluj - "Poli", care se joacă în această seară, de la ora 21.45. "Clujenii vor să treacă pe primul loc. şi noi ne dorim să ne păstrăm poziţia. Va fi un joc interesant, în care se va decide liderul din Liga 1", a spus antrenorul lui "Poli".

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a urmări, în format live-text, desfăşurarea derby-ului de la Cluj!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite