Timişoara: Sabău îl vrea neapărat pe Mejia la "Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Sabău îl vrea neapărat pe Mejia la "Poli"
Timişoara: Sabău îl vrea neapărat pe Mejia la "Poli"

Soarta jucătorul columbian nu a fost încă hotărâtă, însă antrenorul echipei bănăţene a declarat că tânărul mijlocaş este exact jucătorul de care echipa are nevoie.

Citeşte şi:

Jucătorii de la "Poli", titulari de drept la echipele naţionale

Nibombe s-a întors la "Poli" şi poate evolua cu Ceahlăul


Adus la Timişoara într-un moment în care era pe cale să fie declarat jucător liber, transferul lui Cristian Mejia a intrat în impas, pentru că Federaţia Columbiană a dat dreptate clubului Deportes Tolima în litigiul cu impresarii jucătorului. Astfel, pentru a-l achiziţiona pe internaţionalul de tineret, "Poli" ar trebui să plătească o sumă de transfer care nu era prevăzută iniţial. Problemele cu transferul l-au afectat pe jucător, care nu se poate concentra la fotbal

"În fiecare zi discutăm cu el, pentru că era tentat la un moment dat să plece. Nu este uşor să nu joci şi doar să te antrenezi, mai ales că el a venit cu mult entuziasm. Sper ca în câteva zile să avem un răspuns favorabil nouă. El s-a acomodat, îi place foarte mult aici, iar eu am încredere în el şi contează foarte mult să ştii că eşti dorit de antrenor. El a început să se obişnuiscă, şi-a făcut prieteni, se înţelege bine şi cu coechipierii şi normal că nu vrea să plece. Familia lui nu are o situaţie foarte bună din punct de vedere material şi se gândeşte foarte mult să îşi ajute rudele. E un copil, nu poate să înţeleagă anumite lucruri şi e foarte afectat. Dar echipa are nevoie de un astfel de jucător şi poate fi şi o investiţie foarte bună pentru club", a declarat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite