Timişoara: Doar Sabău e oficial la "Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Doar Sabău e oficial la "Poli"
Timişoara: Doar Sabău e oficial la "Poli"

„Poli” nu i-a mai prezentat pe Bourceanu şi Claudiu Ionescu, interdicţia în privinţa transferurilor la echipa timişoreană fiind încă în vigoare. Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit ce îşi doreşte în perioada pe care o va petrece la Timişoara.

Doar trei scaune se aflau în faţa mesei din sala de conferinţe, semn că vor fi prezentaţi mai puţini oameni decât se credea iniţial. Aşa a şi fost, Doar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău şi directorul executiv Gheorghe Chivorchian fiind prezenţi la prima conferinţă de presă organizată de „Poli” în vederea sezonului 2009/10, alături de ofiţerul de presă al clubului.
Directorul executiv al clubului a ţinut să-i liniştească pe suporteri în privinţa transferului lui Bourceanu. „Alex Bourceanu este jucătorul lui Poli. Am făcut un recurs la comisiile abilitate în privinţa interdicţiei de a transfera şi suntem siguri că problema se va rezolva în curând. După ce se va definitiva lotul vom organiza o nouă conferinţă, pentru a prezenta noii jucători”, a spus Gheorghe Chivorchian.

Cuvinte de laudă

Oficialul clubului bănăţean l-a lăudat pe noul antrenor al echipei. „A fost unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a dat fotbalul românesc, foarte multe selecţii la naţională, experienţă la cluburi din străinătate. De când a îmbrăcat haina de antrenor a arătat certe calităţi, care ne-au îndreptăţit să-l aducem la Poli”, a declarat Chivorchian.
La rândul lui, Sabăua lăudat munca depusă de cei care au lucrat înaintea sa la „Poli” şi a mărturisit care sunt dorinţele sale pentru perioada pe care o va petrece la Timişoara. „Timpul este destul de scurt până la primul joc oficial, dar sper ca până atunci echipa să fie foarte bine pregătită din toate punctele de vedere, să asimileze cât mai rapid ceea ce vreau eu de la ei. Sperăm să obţinem măcar o calificare în Europa League. Ne dorim să jucăm cât mai bine, să câştigăm şi campionatul şi Cupa” , a spus tehnicianul.

Cea mai mare provocare

Neluţu Sabău a pregătit până acum pe Universitatea Cluj, Gaz Medan Mediaş şi Gloria Bistriţa, iar „Poli” este echipa cu cel mai mare potenţial şi cu cele mai bune condiţii pe care o antrenează. „Mă bucur că am posibilitatea să antrenez o echipă în cupele europene, mă onorează încrederea acordată”, a spus antrenorul.
Acesta este mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie. „Este prea devreme să vorbesc de transferuri. Anumite posturi sunt acoperite bine, există concurenţă. În două-trei săptămâni vom şti cu siguranţă dacă va fi nevoie să întărim echipa în anumite zone. Sunt foarte multe lucruri de luat în calcul”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

"Mitică" ţine cu timişorenii

Dumitru Dragomir nu şi-a ascuns niciodată simpatia pentru „Poli”. „Nu ar fi fost normal să prezinte jucătorii dacă mai era încă valabilă interdicţia. Oricum, aceasta va fi ridicată, pentru că nu pot fi pedepsiţi de două ori pentru aceeaşi faptă. După litigiul cu Ganea au fost obligaţi să-l declare liber de contract, să-i plătească salariul integral şi să-i dea compensaţii, plus interdicţia la transferuri”, a spus preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite