ŞOCANT Bărbat mort şi mâncat de animale găsit lângă Poliţia Municipiului Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 55 de ani murise de ore bune până să fie găsit de un trecător în vecinătatea Poliţiei Municipiului Timişoara. Criminaliştii au stabilit că animalele au apucat să mănânce din trupul neînsufleţit. Cel mai probabil, bărbatul a fost răpus de ger.

Din primele date ale oamenilor legii reiese că victima avea 55 de ani, era domiciliată conform actelor în comuna Biled, şi în ultima perioadă ajunsese să trăiască pe străzile oraşului. Trupul neînsufleţit şi muşcat de animale a fost găsit de un trecător, descoperirea macabră având loc aproape de centrul Timişoarei, în vecinătatea Poliţiei Municipiului. Anchetatorii au stabilit că mai multe bucăţi din piciorul drept al victimei lipsesc, cel mai probabil de vină fiind şobolanii sau câinii din zonă. Tot criminaliştii au găsit asupra victimei şi o amendă, pe care erau trecute datele personale ale bărbatului.

image

"Din primele verificări se pare că e vorba despre o persoană fără adăpost. Trupul va fi dus la morgă, unde va avea loc o autopsie pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs decesul", a spus Marinela Hotico, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite