Timişoara: Ambulanţele SMURD sunt vânate şi distruse în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ambulanţele SMURD sunt vânate şi distruse în trafic
Timişoara: Ambulanţele SMURD sunt vânate şi distruse în trafic

O salvare a fost lovită luni seara de un Volkswagen, după ce săptămâna trecută a altă ambulanţă SMURD a fost avariată de şoferul unui Renault.

Un echipaj SMURD a ajuns aseară cu salvarea într-un panou publicitar, după ce ambulanţa a fost acroşată de un Volskwagen.

Medicii se îndreptau spre Dumbrăviţa, la o intervenţie şi aveu girofarul pronit, însă şoferul grăbit nu a văzut salvarea şi a lovit-o în plin. În salvare nu se afla niciun pacient, iar ambii şoferi au scăpat fără răni grave.

Miercurea trecută, un alt echipaj SMURD a fost lovit de un Renault Clio pe bulevardul 16 decembrie 1989, imediat după ce ambulanţa a preluat o femeie de la Gara de Nord. Şoferiţa unui Renaul Clio a tăiat calea ambulanţei şi a fost lovită din plin în partea dreaptă.

Cele două maşini SMURD, care valorează peste 100.000 de euro cu tot cu echipamentul medical, fiind singurele echipaje de salvare din Timiş dotate la standarde europene.

De la începutul anului, peste 20 de automobile ale Serviciului de Ambulanţă Timiş au fost implicare în accidente rutiere. Cu o singură excepţie, vina le-a aparţinut conducătorilor auto care au intrat cu maşinile în ambulanţe, spun poliţiştii de la Rutieră.  Medicii de pe  ambulanţe se plâng că şoferii nu le acordă prioritate în trafic şi asftel întârzie la solicitări.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite