SEMAFOR FĂRĂ ROST Prostia are undă verde pe strada Gării din cauza tramvaielor 1 şi 8

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Semaforul de pe strada Gării din Timişoara, pe sensul dinspre Solventul spre Centru, funcţionează anapoda, formându-se cozi inutile pentru că autorităţile nu pot să sincronizeze tramvaiul cu semaforul.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Bucla de pe strada Gării din Timişoara, acolo unde întorc tramvaiele 1 şi 8 le dă mari bătăi de cap şoferilor care circulă dinspre Solventul spre gară. Chiar înainte de intrarea la Elba este un semafor din cauza căruia se formează la orele de vârf cozi imense. Culmea este că, de cele mai multe ori, oamenii stau la semafor pentru a lăsa să treacă un tramvai invizibil, pentru că tramvaiele nu întorc de fiecare dată când porneşte semaforul. „Ar putea fi montat un semafor care să pornească doar atunci când circulă tramvaiul. Minute în şir nu trece niciun tramvai, dar coada este până la colţul străzii, spre fabrica de ţigări. Benzină ţi timp cheltuile aiurea. La toate acestea se adaugă poluarea”, a spus Ioan Ciobota, un timişorean care circulă prin zonă.



Viceprimarul Sorin Grindeanu a spus că se vor căuta soluţii pentru sincronizarea semaforului cu tramvaiul, iar dacă este posibil se va crea un sistem prin care semaforul să funcţioneze doar atunci când trece tramvaiul.

Semafor tramvai strada Garii
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite