S-au montat gratii antifurt la căminele de Medicină din Complex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii se simt ca la puşcărie după montarea gratiilor
Studenţii se simt ca la puşcărie după montarea gratiilor

Studenţii care stau la parterul căminelor de Medicină se simt ca la puşcărie după montarea gratiilor la geamuri. Măsură îi scapă însă de hoţii dornici sa dea lovitura în camerele de cămin.

Într-un singură noapte au avut loc două spargeri la camerele de cămin de la parter. Tot camerele de jos au fost ţinta hoţilor şi cu alte ocazii. În toate cazurile, hoţii au acţionat ademeniţi de geamul întredeschis.

Pentru a stopa fenomenul, reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara au hotărât să monteze grilaje la camerele de la parterul căminelor. „S-au montat gratii la căminele 10, 18 şi 24 pentru că sunt într-o zonă mai puţin circulată”, a spus directorul administrativ al Universităţii de Medicină, Filip Fiat.

Acesta a mai spus însă că gratiile nu rezolvă în totalitate problemele. „Studenţii trebuie să nu lase geamul deschis când pleacă, pentru că oricine poate arunca o ţigară aprinsă, care poate provoca un incendiu”, a mai spus Fiat.

Studenţii nu au avut încotro şi au acceptat situaţia, chiar dacă gratiile arată urât. „E ca la puşcărie, dar măcar nu se mai fură”, a spus o studentă de la Medicină.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite