S-a urcat beat la volan ca să își ducă fiul la discotecă și a ucis un biciclist. Acum riscă închisoarea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine arhivă
Imagine arhivă

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Timiș au finalizat zilele acestea rechizitoriul într-un dosar în care un bărbat din Timiș este acuzat că s-a urcat beat la volan și a ucis un biciclist, iar apoi a fugit de la locul accidentului. 

Accidentul provocat de Ion Vlăulescu a avut loc în 10 octombrie 2010, pe drumul județean care leagă localitățile Lenauheim și Bulgăruş. Era trecut de ora 2.00 noaptea, când bărbatul s-a urcat băut la volan pentru a-și duce fiul la discotecă. Între cele două localități, Vlădulescu a acroșat un biciclist și a fugit de la locul accidentului. Ulterior biciclistul a murit și s-a descoperit că șoferul avea o alcoolemie mai mare de 80 g/l alcool pur . După o anchetă care a durat un pic mai mult de un an, Ion Vlădulescu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste 80 g/l alcool pur şi părăsirea locului accidentului. Dosarul va fi judecat la Judecătoria Timișoara. 

Pentru fapta sa, tatăl inconștient riscă închisoare cu executare. La nivelul instanțelor de judecată din Timișoara se poate observa deja o tendință de aplicare a pedepselor cu executare în astfel de cazuri, cu atât mai mult cu cât fuga de la locul accidentului este circumstanță agravantă. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite